Velkommen!

Vi ønsker alle velkommen til Åsane Historielags nettsted. Bli bedre kjent med Åsane og Åsanes historie gjennom tekst og bilder!

I menyen under Kommende aktiviteter finner du opplysninger om aktivitetene våre. Du kan ellers lese mer om historielaget under Om oss. Åsane består av 48 matrikkelgårder, disse har vi samlet under Gårdene.

Vi har nærmer oss nå 800 medlemmer. Medlem nr. 800 får et eksemplar av alt vi har utgitt, (Åsabuen nr. 1-18, Åsane i hundre – en reise i tekst og bilder), samt krus og bærenett merket med Åsane Historielag i velkomstgave. Hvem blir medlem nr- 800? Blir det du? Meld deg inn!

Som medlem i historielaget, kan du bestille tidligere utgaver av Åsabuen som kommer med to nummer årlig. Vi inviterer store og små til å bidra med historier, foto av hus og bygninger, folk og fe. Dette nettstedet vil etterhvert bli utbygd til å inneholde fotosamling, oversikt over alle gårder og plasser i Åsane, samt ulike deler av Åsanes historie. Sitter du på informasjon du vil dele med oss, så ta kontakt!

God fornøyelse!
Marianne Herfindal Johannesen
leder
 

 

Kommentarer

aasanehistorielags bilde

velkomne

test

Dette er en test, andre skal få mulighet om litt!